Detta är ingen spelsajt, skulle Du spela lotto joker på:

Hundratusentals svenskar väljer att spela på lotto joker varje vecka, men bara en bråkdel lyckas någon gång ta hem en vinst. Detta är givetvis ingen anledning till att inte spela, för spelar du aldrig på lotto är chansen till vinst noll.

Svenska Spel är de enda som får anordna lotterispel i Sverige. De har lottodragning onsdag och lördag varje vecka och lottodragningen sänds direkt i tv4. Varje onsdag sitter därför hundratusentals svenskar bänkade framför tv:n med hopp om att ta hem en vinst. Svenska Spels största vinst heter Drömvinsten och ligger på minst 75 miljoner kronor. För att ha chans på Drömvinsten kan du inte bara spela på vanligt lotto, utan spela på lotto med joker, det vill säga 7 nummer plus två tilläggsnummer. Den högsta vinsten på vanlig lotto börjar på 1 miljon, men stiger för varje vecka som ingen lyckas pricka in rätt siffror.

Spela på lotto joker online

Tycker du att vinstsumman på Svenska Spels lottodragning onsdag eller lördag är för liten för dig? Då bör du kolla upp de lotterier som finns på nätet. Tack vare att spelindustrin upptäckt hur lyckat internet är för spelverksamheter, finns en rad olika lotterier online idag. Eftersom spelarna är långt mycket fler än de som tittar på Svenska Spel lottodragning onsdag och lördag, ökar också vinsterna markant.

Både på Pluslotto och Lotto Li har du chans på en riktigt hisnande summa av 20 miljoner euro, det vill säga cirka 200 miljoner svenska kronor. Och det är bara den garanterade summan, den kan också bli mycket större än så!

En stor del av intäkterna hos Lotto Li och Pluslotto går till välgörenhetsorganisationen Röda Korset, så spelar du lotto hos någon av dessa online lotterier gör du samtidigt en god gärning.

Går det att öka chanserna att ta hem lotto joker vinsten

Finns det strategier för att öka chanserna till vinst på Svenska Spels lottodragning på onsdag?

Oavsett vilket slumpmässigt baserat spel man talar om, kommer det att cirkulera myter kring hur man ökar chanserna till vinst. Tyvärr finns det dock inga möjligheter att påverka utfallet på Svenska Spels lotto dragning, vare sig du spelar på onsdag eller lördag. Det finns inga turnummer eller någon sanning i tanken om att man ökar chanserna till vinst ju längre man spelar. För varje ny lottodragning onsdag är oddsen helt de samma, precis som när du slår en tärning.