Har du spelat på lotto och vill kolla lotto raden? Är du orolig för att missa din vinst? Var och när du ska kolla lotto raden är givetvis beroende av vilket lotto du har spelat på. Här går vi igenom de vanligaste lottospelen och var man kan kolla lottoraden. Generellt sett kan du dock kolla lotto rader där du spelar, det vill säga på de olika lotteriföretagens hemsidor, så du behöver inte vara orolig för att missa en storvinst.

Svenska Spel och rätt lottoraden

Kolla lottoraden på Svenska Spel,.

När du spelar på lotto här i Sverige spelar du via Svenska Spel, då de har monopol på lotto här i landet. Varje vecka kan du se Svenska Spels lotto dragning på tv och kolla om du har tagit hem drömvinsten eller ”bara” en vanlig vinst. För att ha chans på Drömvinsten från Svenska spel måste du ha spelat på både 7 nummer i vanlig lotto samt 2 nummer på lotto med joker. För att kolla lotto raden kan du alltså antingen följa med på den spännande direktsändningen på Tv4 eller gå in på Svenska Spels hemsida för att kolla lotto. Här hittar du den rätta raden så fort den har dragits, om du inte har möjlighet att se lotto på tv. Du kan också kolla lotto på text-tv och i tidningarna landet runt.

Lottoraden på Lotto Li

Lotto Li kollar Din lottorad år Dig och sätter in vinsten på Ditt konto samt meddelar via epost. Men det kan vara kul att se dragningen eller kolla lottoraden själv.

När du spelar på Liechtensteins Lotto Li kan du kolla lotto raden på deras hemsida. Här hittar du både en video med lotto dragning som du ser via Windows Media Player, du klickar bara på ikonen som du hittar under fliken ”Results”. Du kan också titta på tidigare resultat genom att välja ett datum från listan över lotto dragningar under samma flik. Resultatet av senaste lottodragning presenteras också direkt på sidan, så du behöver inte leta för att kolla lotto.

Pluslottos rätta lottorad

Ett annat populärt internetlotteri är Pluslotto som faktiskt är det första onlinelotteriet i världen. Ända sedan 1995 har de delat ut miljoner av vinster till sina spelare. De är mycket kända för de bidrag de ger till Röda Korsets olika hjälpprojekt. För att kolla lotto raden hos Pluslotto går du till deras hemsida. Vinnare dras varje minut, så här är det goda chanser att vinna! Pluslotto har också Go Lotto där du kan vinna enorma jackpots på hela 20 000 000 euro, så se till att spela och kolla lotto raden varje gång. För att kolla lottoraden på Pluslotto.

Om Du glömmer gör det ingenting. Pluslotto kollar Din lottorad åt Dig och sätter in vinsten på Ditt konto samt meddelar via epost.